به گزارش مشرق، حمید عمادی در پاسخ به سوال که واکسن کرونا با چه واکسنهایی در کودکان تداخل دارد؟، گفت: واکسن کووید با هیچکدام از واکسنهایی که به طور معمول در کودکی تزریق میشوند، تداخلی ندارد.
وی ضمن اشاره به اینکه قبلا این تاکید وجود داشت که باید حداقل ۲ هفته بین تزریق واکسن کرونا با واکسنهای دیگر فاصله وجود داشته باشد، ادامه داد: یک قانون کلی وجود دارد که عنوان میکند هر گاه قصد داشتیم به فردی ۲ واکسن مختلف تزریق کنیم یا باید هر دو را همزمان تزریق کنیم یا ۲ هفته بین تزریق آنها فاصله بیندازیم.
این متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری افزود: در مورد کودکان وضعیت همین گونه است و اگر نوبت واکسن کووید و موعد یک واکسن دیگر برای کودکی به طور همزمان فرا رسیده باشد، یا باید هر دوی آنها را با هم و در ۲ دست متفاوت تزریق کنیم و یا اینکه اگر هر ۲ واکسن را در یک روز تزریق نکردیم حداقل ۲ هفته بین تزریق آنها فاصله دهیم.
این پزشک متخصص با بیان اینکه به طور کلی واکسن کووید با هیچ واکسن دیگری تداخل ندارد، در پاسخ به این سوال آیا مدت زمانی که بین تزریق ۲ واکسن فاصله میاندازیم به نوع واکسن بستگی دارد؟، توضیح داد: خیر، در این خصوص تفاوتی بین انواع واکسنها وجود ندارد.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه تزریق دز یادآور واکسن کرونا برای چه افرادی ضرورت دارد؟، اظهار کرد: احتمالا لازم است همه افراد واکسینه شده دز یادآور را تزریق کنند و زمان تزریق این دز حدود ۶ تا ۸ ماه بعد از دز دوم است و در حال حاضر افرادی که ۸ ماه پیش واکسن کرونا زده اند در اولویت تزریق دز بوستر قرار دارند.
این متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری ضمن بیان اینکه اولین گروهی که در کشور واکسن کرونا تزریق کردند کادر درمان بودند و از این رو هم اکنون آنها در اولویت تزریق واکسن کرونا قرار دارند، عنوان کرد: با توجه به اینکه با گذشت زمان سطح آنتیبادی در بدن کاهش پیدا میکند به احتمال زیاد در آینده تمام افرادی که ۲ دز واکسن را تزریق کردند باید دز یادآور این واکسن را دریافت کنند.